UniCredit

Date de contact si informatii utile

Vezi informatii utile despre banca UniCredit precum date de contact, call center, numar de telefon non stop, date legate de sediu, atm, credite, carduri si servicii oferite, si multe altele

Credite si Dobanzi
Banci si Actiuni

Sari direct la...

Date de contact UniCredit

Vezi date de contact precum numar de urgenta si call center a bancii UniCredit:
  • Contact: 021 200 2020 (apel tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania)
  • *2020 (apel tarif normal in retelele mobile Telekom Romania, Orange, RCS&RDS, Vodafone).

Sediu central: Bd. Expozitiei Nr.1F, Sector 1, Bucuresti

Pe scurt despre UniCredit

In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Grupul raspunde unei game variate de nevoi a clientilor sai printr-o retea de parteneri specializati: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker.

UniCredit este o Banca Comerciala Pan Europeana cu o oferta unica de servicii in Italia, Germania, Europa Centrala si de Est. Scopul nostru este sa sustinem comunitatile sa creasca, oferind cele mai bune servicii pentru toate partile interesate, descatusand potentialul clientilor si al angajatilor nostri din intreaga Europa.

Deservim peste 15 milioane de clienti din intreaga lume. Ei sunt in centrul a ceea ce facem pe toate pietele noastre. UniCredit este organizat in patru regiuni de baza si doua fabrici de produse, solutii pentru companii si persoane fizice. Acest lucru ne permite sa fim aproape de clientii nostri si sa folosim capabilitatile intregului Grup pentru a dezvolta si a oferi cele mai bune produse pe toate pietele noastre.

Digitalizarea si angajamentul nostru fata de principiile ESG sunt factori cheie pentru serviciile nostre. Ele ne ajuta sa oferim servicii la cel mai inalt nivel partilor interesate si sa cream un viitor sustenabil pentru clientii, comunitatile si angajatii nostri.