Cea mai buna platforma de tranzactionare actiuni

Toti se intreaba care este cea mai buna platforma de tranzactionare actiuni.

Chiar daca exista o multime de platforme de tranzactionare actiuni, nu toate functioneaza si in Romania, iar din cele care functioneaza si la noi, nu toate sunt tocmai recomandate (aici facem referire mai mult la costuri de tranzactionare). Dintre acestea, suntem siguri ca multi vor sa afle care este cea mai buna platforma de tranzactionare actiuni online.

Insa inainte de toate, hai sa explicam ce anume este o platforma de tranzactionare. Aceasta este necesara pentru a efectua tranzactii de actiuni la bursa, FOREX sau CFD-uri. Pentru asta este nevoie de un broker autorizat, care actioneaza ca un intermediar intre tine si bursa. Gasesti in ghidul nostru mai multe legat de cum sa cumperi actiuni.

Pe scurt, aceste platforme sunt brokerul care iti ofera o platforma unde poti efectua tranzactii, de regula contra unor comisioane.

Pe langa posibilitatea de tranzactionare, o platforma ar trebui sa fie utila in identificarea oportunitatilor, sa poti face diferite analize, sa ai access la diverse resurse si multe alte beneficii.

Criterii ce definesc o platforma de tranzactionare buna

Atunci cand alegi cea mai buna platforma de tranzactionare, ar trebui sa tii cont de mai multe aspecte si sa tii cont de anumite criterii:

Cele mai bune platforme de tranzactionare

Nu exista o singura platforma pe care sa o consideram ca fiind cea mai buna. Fiecare platforma are plusurile si minusurile sale. Criteriile pe baza carora am ales aceste platforme sunt unele de baza precum: credibilitatea, costuri implicate, usurinta de folosire si functionarea acestora pe teritoriul Romaniei.

Platforma de tranzactionare eToro

Nu stim daca este cea mai buna platforma, insa putem spune ca avem incredere deplina in aceasta. Conform analizelor noastre si a studiile desfasurate atat pe contul demo cat si pe conturi cu bani reali, putem spune ca aceasta se afla in topul nostru.

Nu este recent aparuta in tara, dar nici cu o vechime foarte mare. Poate ai auzit de ea din prisma faptului ca este o platforma care a investit foarte mult in brand awareness, astfel devenit foarte cunoscuta. Vezi depozit minim eToro.

Ce ar defini pe scurt eToro:

  • Incredere: este o companie reglementata de FCA si CySEC
  • Siguranta: cu ajutorul protocoalelor de securitate, fondurile sunt in deplina siguranta
  • Confidentialitate: datele personale nu sunt distribuite tertelor parti

De ce sa alegi eToro?

sau

Raspunsul la aceasta intrebare nu este unul simplu, mai ales exista numeroare platforme, fiecare cu plusuri si minusuri. Inainte sa alegi o platforma, asigura-te ca ai citit conditiile, costurile si alte aspecte legate de platforma aleasa.

Chiar daca sunt mai multe, fiind nevoiti sa alegem doar cateva, recomandam doar platformele incercate si testate si anume eToro si Plus500.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *