Ce actiuni sa cumpar in 2023

Daca ti-ai pus intrebarea ‘ce actiuni sa cumpar in 2023?’ atunci esti in locul potrivit. Incercam prin acest scurt ghid sa-ti raspundem la aceasta intrebare si sa prezentam stocuri care au potential de crestere in 2023, tinand cont ca acestea se mentin la preturi ridicate inca din anul trecut. Insa inainte de asta, sunt unele aspecte care trebuie clarificate.

Actiuni cu randament ridicat in 2023

In lista urmatoare, va prezentam actiunile care au avut cel mai mare randament in prima jumatate a anului 2022 si care au in continuare potential de castig si in 2023. Evident, vorbim de companii mari, cunoscute, insa vorbim si de unele companii in care poate in urma cu cativa ani, nici nu te-ai fi gandit sa investesti si sa le cumperi actiunile.

Pentru a te decide privind ce actiuni sa cumperi in 2023 este necesar sa faci analize intr-un mod constant, sa fii la curent cu piata si sa te documentezi. Companiile pe care ti le prezentam sunt doar sugestii si nicidecum indemnari la achizitia actiunilor acestora pentru a face profit garantat. Investitiile in actiuni sunt riscante si pierderi financiare pot sa apara.

Afla aici cum poti » cumpara actiuni.

Ce actiuni sa cumperi in 2023?

Cumpara actiuni Amazon

Amazon, unul dintre jucatorii principali atunci cand vine vorba de ecommerce si servicii cloud, a stiut cum sa profite pe deplin de pandemie, astfel incat ne asteptam ca la finalul anului, compania sa aiba castiguri mari si sa incheie anul pe profit, astfel incat si actiunile acesteia sa creasca.

Anul 2022 a inceput bine pentru Amazon si a continuat si mai bine. Desigur, ca si in cazul multor actiuni, anumiti factori au determinat preturile actiunilor Amazon sa creasca dar sa si scada periodic. Cea mai mare crestere a pretului actiunilor Amazon a fost in luna Iulie, atingand peste 3,700$.

Amazon a avut in 2022 numeroase oportunitati de crestere. Mentionam aici planuri de extindere a programului sau virtual in ce priveste sanatatea (Amazon Care). Deasemenea, isi extinde afacerea cu medicamente eliberate pe baza de reteta.

CFD-urile sunt complexe și există un risc ridicat la tranzacționarea cu CFD-uri. 67 % din conturile investitorilor eToro pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri. Înainte de a tranzacționa, luați în considerare dacă înțelegeți cum funcționează CFD

Cumpara actiuni Adobe

Cine se intreaba in ce actiuni sa investim in 2023, Adobe este o companie gigant in nisa lor si care ofera o gama larga de produse si servicii, motiv pentru care se mentin la un pret de crestere constant atunci cand vine vorba de actiunile acestora.

Dupa cum putem observa, actiunile Adobe au avut o crestere continua in 2022, ajungandu-se la un pret de 653$. Adobe se asteapta ca veniturile sa creasca cu peste 21% in al treilea trimestru si cu 20% comparativ cu anul precedent.

Cumpara actiuni Align Technology

Align Technology este o alegere buna atunci cand vine vorba de a cumpara actiuni. Principalul motiv pentru achizitionarea actiunilor cand vine vorba de aceasta companie, este faptul ca se exind constant si investesc continuu.

Actiunile celor de la Align Technology au avut cresteri constante si pozitii sigure in 2022. Pretul actiunilor a pornit la inceputul anului de la 530$, ajungand acum la peste 694$.

Cumpara actiuni Apple

Actiunile Apple par sa ramana pe o pozitie sigura pe piata de tranzactionare, compania avand o prima parte a 2023 pe plus, avand un profit general de 60mld/an. Atunci cand te gandesti ce actiuni sa cumperi, ia in considerare si acest gigant in tehnologie.

Actiuni Apple 2021

Crestere destul de mare la jumatatea anului in ceea ce priveste actiunile Apple. Chiar daca cresterea nu pare mare, atunci cand vorbim de investitii mai mari si profitul va fi pe masura, motiv pentru care merita sa cumperi actiunile Apple si in 2023.

Cumpara actiuni Netflix

In urma cu cativa ani, nu ne-am fi gandit la actiunile Netflix, fiind o companie mediocra de streaming, care nu reprezenta la inceput un interes major. Insa acestea au reusit sa ajunga lideri pe piata in nisa lor, avand acum cele mai cautate actiuni si cumparate actiuni. Pandemia i-a ajutat cu siguranta iar linia de crestere pare sa se mentina chiar si acum.

cumpara actiuni Netflix 2021

Pretul actiunilor Netflix a fluctuat destul de mult in 2022, avand atat creteri pozitive mari, cat si scaderi. Din ce se pare in momentul actual, pretul actiunilor Netflix pare sa fie intr-o crestere stabila, motiv pentru care ar merita sa le cumperi.

Cumpara actiuni Tesla

Fiind cel mai mare constructor de automobile ca si valoare pe piata, actiunile Tesla se pozitioneaza si ele in topul actiunilor pe care ar merita sa cumperi. Este adevarat ca actiunile Tesla au scazut drastic, insa si-au revenit foarte repede.

actiuni Tesla 2021

Principalul motiv pentru care sa cumperi actiuni Tesla in 2023 este acela ca, pe urma evenimentelor aparute in luna Mai, pretul actiunilor a scazut, insa acestea si-au revenit simtitor. Analistii preconizeaza un nou maxim pana la finalul anului.

Cumpara actiuni Google

Nu in ultimul rand, Google este desigur compania care pare sa nu moara niciodata atunci cand vine vorba de inovare si tehnologie, avansare, investitie, deci profit. Actiunile Google sunt de cumparat si in 2023, pentru ca, chiar daca a fost afectata de pandemie, aceasta a avut de castigat prin serviciile sale cloud.

actiuni Google 2021

Cand ne decidem ce actiuni sa cumparam, compania care nu ar trebui lasata in urma este Google. Actiunile acesteia au crescut cu 38% pana la jumatatea anului si nu vedem motive pentru care acestea ar scadea. daca vrei sa cumperi actiuni, ia in considerare si actiunile Google.

Daca nu esti sigur ce actiuni sa cumperi in 2023, speram ca acest scurt articol te-a ajutat. Mentionam faptul ca investitiile in actiuni sunt riscante si pot implica pierderi financiare, mai ales atunci cand nu sunteti familiarizati cu instrumentele pe care le folositi pentru a tranzactiona actiuni.

In ce actiuni sa investim in 2023?

O intrebare pe cat simpla, pe atat de dificila. In cazul in care te gandesti in ce actiuni sa investesti in 2023, trebuie sa tii cont de mai multi factori. Nu exista nici o companie care sa-ti asigure un success garantat si a carei actiunile vor creste ca valoare 100%. Pretul actiunilor fluctueaza, la fel si valoarea unei companii.

Cumpara actiunile a caror randament este crescut si a caror valoare crezi tu ca va creste in urmatoarea perioada, conform strategiei tale care ar trebui sa fie pe termen lung sau scurt.

Noi recomandam cateva companii in a caror actiuni credem, insa retine, acestea sunt doar cateva sugestii: actiuni Amazon, actiuni Adobe, actiuni Align, actiuni Apple, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *