Moneda Basic Attention Token

Totul despre Moneda Basic Attention Token , de unde sa le achizitionezi si cand sa le vinzi.

Investeste inteligent in ​Moneda Basic Attention Token.

Alege dupa interes

Ce este Basic Attention Token?

Basic Attention Token este o criptomoneda, care reprezinta o forma de bani electronici. Este o moneda digitala decentralizata, care nu are o banca centrala sau o autoritate independenta responsabila de controlarea ei.

Daca scopul tau o reprezinta profiturile pe termen scurt (imediate) prin tranzactionare (adica, cumperi ieftin si sa vinzi scump), atunci va trebui sa studiezi tehnicile de tranzactionare Basic Attention Token care iti permit sa analizezi piata in timp.

Daca, pe de alta parte, vezi Basic Attention Token ca o investitie pe termen lung, deoarece crezi in schimbarea pe care o va aduce aceasta tehnologie, atunci pretul in care te vei ,,inscrie” nu conteaza cu adevarat. Investitorii Basic Attention Token pe termen lung considera ca valoarea sa din anii urmatori va fi mult mai mare decat in prezent.

Cum functioneaza Basic Attention Token?

Similar cu bani, Basic Attention Token este tinut in portofele virtuale, sub forma unei versiuni digitale. Un portofel virtual are rolul unui cont bancar, stocand fonduri si oferind posibilitatea de a tranzactiona cu alte conturi (numite adrese) in reteaua de la egal la egal. Aceste adrese permit trimiterea Basic Attention Token dintr-un portofel in altul, similar cu modul in care emailurile sunt trimise de la o adresa la alta, dar securizate utilizand un sistem de criptografie cu cheie publica si privata.

Hashul cheii publice produce adresa caracterului alfanumeric pe care il dati pentru a primi Basic Attention Token. Cheia privata este un tip de parola care va permite sa autorizati tranzactiile prin semnarea digitala a acestora, la fel cum ati fi semnat pentru tranzactii cu cardul in trecut, protejand accesul neautorizat la fonduri.

La ce se foloseste Basic Attention Token?

La fel ca in cazul banilor, moneda Basic Attention Token poate fi folosita pentru a achizitiona diverse bunuri. Din ce in ce mai multe companii accepta bitcoin ca modalitati de plata. Deasemenea, puteti face transferuri intre portofole sau puteti sa investiti si sa vindeti Basic Attention Token atunci cand pretul acesteia creste.

De ce sa cumperi Basic Attention Token?

Achizitia de Basic Attention Token poate fi una avantajoasa atat pe termen lung cat si pe termen scurt. Insa, ca orice alta investitie, si aceasta presupune anumite riscuri si pierderi. Preturile Basic Attention Token pot creste sau scadea foarte usor, la orice semnal prost/bun de pe piata, acestea fiind foarte sensibile.

Pot exista doua tipuri de strategii atunci cand vine vorba sa cumperi Basic Attention Token. Investitii pe termen scurt sau pe termen lung.

Cei care cumpara Basic Attention Token pe termen scurt, urmaresc continuu piata si pretul acestei monede, citesc diverse stiri legate de aceasta si analizeaza diverse statistici de pe diverse platforme, astfel incat indiferent de moment, sa poata sa vanda aceasta moneda la un pret cat mai mare. Daca ne gandim sa investim pe termen scurt, trebuie sa tinem cont de comisioanele de retragere, respectiv depunere a platformei pe care efectuam tranzactia. Acest comision trebuie acoperit prin castig (diferenta de pret la achizitie si vanzare).

Cei care cumpara Basic Attention Token pe termen lung, sunt acele persoane care cred in puterea de crestere a pretului a acestei monede pe termen lung. Daca privim in urma, majoritatea monedelor virtuale, intr-un final au avut o panta ascendenta in ceea ce priveste pretul. Mai sunt si acei investitori care cumpara monede mai putin cunoscute, la un pret de intrare foarte mic si aplica sistemul ‘let and forget’, cu speranta ca pretul acestor monede va creste in urmatorii ani.

Cum cumperi Basic Attention Token?

Putem cumpara Basic Attention Token prin intermediul diferitelor platforme online, care includ brokerii online, platformele de tranzactionare, platformele P2P sau chiar direct de la alte persoane.

Pentru a cumpara Basic Attention Token ai nevoie de un cont deschis pe o platforma de tranzactionare criptomonede, sau pe oricare alta platforma financiara care permite achizitia acestor monede virtuale. Depinde de tine care platforma alegi, tot ce putem recomanda, este sa te informezi inainte privind comisioanele acestora la depuneri si retrageri.

Majoritatea platformelor care iti permit sa cumperi Basic Attention Token au un comision intre 1%-5%. Acest comision este folosit pentru transferul banilor tai de pe contul tau bancar in contul bancar a platformei. Mai exista si platforme precum crypto.com care spre exemplu momentan nu are nici un fel de commission, dar asta s-ar putea sa nu dureze prea mult.

Deasemenea, mai poti cumpara Basic Attention Token si prin platforme care accepta transferuri SEPA. SEPA este sistemul european de transfer pentru sume in euro dintr-o banca europeana in alta cu costuri minime. Pe anumite platforme, unde schimbi spre exemplu EURO in Basic Attention Token trebuie sa fi atent la comisione, care de cele mai multe ori sunt destul de mari si nu sunt la vedere. Pe de alta parte, pe unele platforme un poti cumpara Basic Attention Token, nu poti face retragere direct in wallet (portofel privat).

Esti Pregatit sa Investesti in Criptomonede?

Alege platforma preferata

Deschide cont demo

Gratuit

Prima depunere

50$

Alege actiunile

Burse importante

CFD-urile sunt complexe și există un risc ridicat la tranzacționarea cu CFD-uri. 67 % din conturile investitorilor eToro pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri. Înainte de a tranzacționa, luați în considerare dacă înțelegeți cum funcționează CFD

Platforma Tradesilvania

Plati in siguranta

Card Bancar

Portofel

Portofel Digital

Tranzactii

Instantanee

Ar trebui să luați în considerare dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii

Platforma Binance

Plati in siguranta

Card Bancar

Portofel

Portofel Digital

Tranzactii

Instantanee

Ar trebui să luați în considerare dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii